Referenties

“Dankzij Paul hebben we gezorgd dat onze applicatie Viva (een praktijk management systeem voor dierenartsen) weer in de 21e eeuw terecht is gekomen.
Paul is een professional die ook geïnteresseerd is in het verhaal achter de specificaties en als teamspeler zijn verantwoordelijkheid en creativiteit gebruikt om ons project tot een succes te maken.

Gericht op kwaliteit, duidelijkheid en een mooi product!”

Aldert de Vries – Projectleider/Programmeur – CORILUS VETERINARY BV

 

“Ik heb in de periode 2009 t/m 2011 met Paul samengewerkt. In mijn rol als programmamanager Healthcare heb ik Paul ingehuurd als software designer/ontwikkelaar voor het Landelijk Schakelpunt (LSP) vanwege zijn expertise in het Intersystems Caché platform. Paul heeft in die periode essentiële elementen van het LSP ontworpen en ontwikkeld. Daarnaast heeft Paul veel werk verricht bij het analyseren van (keten)problemen in het productiesysteem. Ik heb Paul leren kennen als intelligent persoon die voor zichzelf de lat op het gebied van kwaliteit hoog heeft liggen. Paul was snel ingewerkt in de materie, werkte zelfstandig, en zijn werk was altijd van goede kwaliteit. Zijn productiviteit is hoog en je kan vertrouwen in zijn inschattingen van effort en doorlooptijd. Paul hecht aan duidelijkheid en stabiliteit van opdrachtomschrijvingen en prioriteiten. Paul was zeer gecommit aan de opdracht en altijd bereid collega’s te helpen. In alle aspecten een zeer waardevolle medewerker en prettige collega.”

Jaap van Kooten – Program Manager Healthcare – CSC

 

“Paul’s project aanpak is solide. Met zijn adequate kennis van VB en Access heeft hij onze oude maatwerk software weer geschikt gemaakt voor de nieuwste versie van Windows. De implementatie en fine tuning deed hij op een prettige en service gerichte manier. Absoluut value for money!”

Marc Eijsackers – Isarco Beheer BV

 

 

Ontdek hoe ik u kan helpen. Bel 06 41 463 997