Over ComRel-Advies

me

Mijn naam is Paul Poels, ik ben getrouwd met Ingrid en heb twee kinderen David en Eva. Wij wonen in Amersfoort. De meeste werkzaamheden verricht ik vanuit mijn eigen kantoor in Amersfoort.

Mijn capaciteiten komen vooral tot zijn recht op plaatsen waar sprake is van complexe problemen. Ik ben in staat om een zelfstandig probleem te analyseren, uit te werken en om te zetten in een programma dat volledig overeenkomt met de eisen van de gebruikers. Maar ik ben ook zeker een team speler. Ik kan mensen motiveren, aansturen en over een moeilijk punt heen helpen. Ik ben service gericht en ga ervan uit dat de gebruiker bepaald hoe software eruit moet zien. Daarin ga ik zover als technisch en economisch haalbaar is. Ik ben meer pragmatisch dan theoretisch ingesteld en beschik over veel creativiteit en een groot analytisch vermogen.

Programmeertalen: COS (Caché Object Script), CSP ( Caché Server Page), Delphi, vb.net, PHP, VBA, Javascript
Databasesystemen: SQL server, MySQL, Caché, Access
Overigen: MS Office (automatisering), UML, Ensemble

 

Ontdek hoe ik u kan helpen. Bel 06 41 463 997

 

Naast mijn professionele capaciteiten wil ik ook iets vertellen over één van mijn hobby’s. Misschien is dat niet gebruikelijk, maar dat zegt ook iets over mijn persoonlijkheid.

Al van jongs af aan ben ik een fervent trein modelbouwer. Door omstandigheden heb ik daar jaren niets mee kunnen doen, maar onlangs heb ik het weer opgepakt. Binnenkort zal ik hier foto’s plaatsen van de opbouw van mijn nieuwe treinbaan.